931 28 08 47 - Pg. Sant Joan Bosco, 51 08017 Barcelona info@basilicopizza.es
Seleccionar página

Basilico Pizza el formem un grup de joves enamorats de la gastronomia italiana i local, que estimem la pizza i li volem donar la importància que aquesta es mereix. Per això fem la pizza aplicant els coneixements que es deriven de molts anys d’aprenentatge, de mestres ‘pizzaiolos’ que han anat elaborant i perfeccionant els procediments sempre amb l’objectiu de millorar el producte final. Des d’aquí donem les gràcies a tots els que han aportat el seu gra de sorra en aquest art, dels que hem après i dels que seguim aprenent contínuament.

LA MASSA

A Basilico Pizza creiem que el més important d’una pizza és la seva massa, és el que sustenta la resta d’ingredients i li dona el seu nom, sense massa no hi ha pizza. Per això intentem fer una massa que permeti que la pizza pugui ser menjada al local tot sortint del forn, o a casa després d’una estona tancada a la seva Caixa pel seu transport. Aquesta és la nostra principal preocupació, estem molt dedicats a fer la pizza per delivery o take away, per això les nostres pizzes han de suportar el temps de transport dins la caixa sense perdre gaires propietats. Podríem fer altres tipus de massa, però pensem que hem aconseguit un producte que satisfà aquesta necessitat força bé, i ens permet anar millorant els processos amb el temps, com no pot ser d’altra forma. La nostra massa és lleugera per sobre de tot, les digestions no serán pessades, no hauràs d’aixecar-te del llit a beure aigua per la nit, és fina i amb vora, i ha gaudit d’una fermentació lenta i conclosa.

TEMPS D’ESPERA

Ens dediquem a la pizza per emportar principalment, el nostre local és petit. Les nostres pizzes s’estiren al moment a mà, no tenim cap procediment industrial ni d’estirar la pizza ni de precuinar-la com altres fan, la persona que fa la pizza és un pizzaiolo amb experiència, això vol dir que, encara que intentem fer les pizzes el més ràpid possible,  tota pizza te el seu temps de preparació, no som una cadena de muntatge. Intentem no superar el temps de 30’ en les pizzes a domicili i uns 10’ en les de emportar, encara que això no sempre ho podem aconseguir, sobretot en moments d’alta demanda. Demanem una mica de comprensió per aquest fet, si a vegades ens demorem o donem temps més alts d’espera, pensin que gaudiran d’una pizza feta des del començament a mà per vostè.

REPARTIMENT

A Basilico Pizza tenim repartiment propi, també treballem amb empreses de menjar a domicili com Deliveroo, Glovo, Uber i Resto-In. Nosaltres donem la mateixa importància a tots els clients, vinguin directament a nosaltres o mitjançant aquestes apps. També volem explicar que la única manera de controlar tots els processos fins que li arriba la pizza a casa al client és dur la comanda nosaltres. Per varies raons, primer perquè els nostres repartidors només transporten pizzes, amb el que el risc de rebre una pizza bolcada és menor, i perquè intentem fer les comandes tenint en compte la disponibilitat dels nostres repartidors, per portar les pizzes el més calentes possible al client. Amb les aplicacions no tenim cap control de quan les vindran a buscar i com arriben al client, i malauradament no podem fer un seguiment exhaustiu de les comandes. Nosaltres donem una total cobertura a les nostres comandes, i qualsevol queixa o problema (que n’hi ha), l’intentem resoldre de forma satisfactòria pel client, amb les comandes de les apps ho intentem, però a vegades és impossible al no ser nosaltres els responsables del problema, ja sigui pizza desmuntada o freda.

Des d’aquí donem les gràcies a tots els nostres clients pel seu suport i la seva acollida i seguim intentant millorar en tots el processos per que puguin gaudir d’una pizza artesana i autèntica.